Welkom

Welkom op de website van de dorpen Yde en De Punt, verzorgd door de Vereniging Dorpsbelangen Yde De Punt.

Op deze website vindt u algemene en actuele informatie over de dorpen Yde en De Punt.
Mocht u informatie of nieuws hebben wat zou kunnen worden gedeeld via dit medium, dan kunt u dit doorgeven via: dorpsbelangen@ydedepunt.com

Vereniging Dorpsbelangen Yde De Punt luistert graag naar ieder zijn wensen, klachten, opmerkingen & ideeën. Deel gerust je gedachten met ons via de Ydeeënbus

Volg Yde De Punt ook op:
Instagram: @ydedepunt of https://www.instagram.com/ydedepunt/

Evenement details:

 • di
  19
  mrt
  2024

  ALV Dorpsbelangen + presentatie Energiebesparing

  19:30MFA Yders Hoes

  Op dinsdagavond vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van Dorpsbelangen plaats in MFA Yders Hoes. Een oproep aan alle leden om langs te komen!

  Tijdens de ALV komen een aantal belangrijke zaken aan bod. We zullen een toelichting geven over het afgelopen jaar, onze plannen voor het komende jaar en een aantal officiële zaken zullen behandeld worden. Zo zijn er meerdere aftredende bestuursleden, maar ook enkele kandidaat-bestuursleden. Als lid hebben wij jouw stemming nodig voor belangrijke zaken.

  Daarnaast wordt er een interessante presentatie gegeven over: Hoe kan jij je huis duurzaam maken? Deze presentatie wordt gegeven door een vrijwillige en onafhankelijke energiecoach van Energiecoöperatie Drentse Aa. Je zult meer te weten te komen over zonnepanelen, isolatie en warmtepompen. Ook kun je die avond een gratis en persoonlijke warmte- en energiescan aanvragen. Een energiecoach komt later dan persoonlijk bij jou langs voor een scan en advies.

  Neem gerust je buren mee. Mensen die nog geen lid zijn kunnen dat op de avond zelf worden. Voor slechts €7,50 per jaar ben je lid van Dorpsbelangen Yde de Punt en draag je bij aan een mooier dorp!

  Wanneer: dinsdag 19 maart om 19:30u (inloop 19:00u)  tot circa 22:00u

  Waar: MFA Yders Hoes

  We sluiten de ALV af met een gezamenlijke borrel.