Fancy Fair MFA Yde-De Punt

EM-4053Op vrijdag 6 september van 17.00 uur tot 20.00 uur organiseert de oudervereniging  en het team van OBS de Duinstee in samenwerking met verschillende verenigingen uit Yde De Punt een fancy fair bij de nieuwe Multi Functionele Accommodatie ‘Yders Hoes’, die staat op de plek van het voormalige schoolgebouw en sporthal de Betmer.

De opbrengst zal worden besteed aan de aankleding van het buitengebied van de MFA. De wensen voor dit buitenterrein bestaan o.a. uit  speeltoestellen voor de kinderen, een plek om te chillen, een voetbalveldje en jeu de boules baan. Tijdens deze fancy fair zal er zowel binnen als buiten veel te beleven zijn. Een tweedehands boekenmarkt voor jong en oud in één van de lokalen, diverse marktkramen met knutselwerkjes van de basisschoolleerlingen, hobbyisten uit Yde De Punt en omgeving, een spelcircuit voor de jeugd, diverse leuke spelletjes voor alle bezoekers, een ponyritje, rad van avontuur, een hapje en een drankje en nog veel meer.

De officiële opening is half oktober, maar tijdens deze fancy fair kan men alvast een kijkje nemen in het nieuwe gebouw. Iedereen uit Yde De Punt en daarbuiten is van harte welkom onder het motto ’Bezoek de fancy fair, mis het niet. Help de MFA aan een mooi buitenterrein’.EM-Yders-Hoes-Panorama