Nieuw asfalt tussen rotonde Vries en rotonde Yde-De Punt

Nieuw asfalt tussen rotonde Vries en rotonde Yde-De Punt

28 oktober – 29 november Groningerstraat dicht

Tussen 28 oktober en 29 november krijgt de Groningerstraat tussen de rotonde Vries en de rotonde Yde-De Punt een opknapbeurt. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van het oude asfalt en het aanbrengen van twee nieuwe lagen asfalt, inclusief het aanbrengen van markeringen. De reconstructie wordt in twee fases uitgevoerd. De eerste fase heeft betrekking op het wegdek tussen de rotonde Vries en de Norgerweg. En tijdens de tweede fase gaan we aan de slag vanaf de Norgerweg tot de rotonde Yde- De Punt. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Schagen Infra uit Hasselt.

Planning

  • 28 oktober tot en met 15 november 2013

Rotonde Vries- Norgerweg

  • 18 november tot en met 29 november 2013

Norgerweg tot rotonde Yde- De punt,

De stremming van de weg is van 18 tot 22 november 2013

Wegafsluiting

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, wordt de weg worden afgesloten, uitgezonderd voor fietsers. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de A28. Het openbaar vervoer zal ook gebruik maken van deze route. Aanwonenden blijven bereikbaar.

omleiding de punt

omleiding de punt

Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden geldt dat weersomstandigheden ertoe kunnen leiden dat de planning noodgedwongen wat naar achteren schuift. Bijvoorbeeld als er lang achter elkaar veel regen valt. Asfalteren en markering aanbrengen is dan niet verstandig omdat het resultaat van slechte kwaliteit zal zijn.